FOSE SEPTICE

FOSE SEPTICE

Pentru oferta personalizata functiie de aplicatia dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

 

1.     Apele provenite din gospodării intră în primul compartiment al fosei septice. Aici au loc procesele de decantare a materiei solide (prin gravitație rezultând un strat de nămol) și de separare a grăsimilor prin flotație (fiind mai ușoare decât, apa, acestea se ridică la suprafață).
Tot în primul compartiment are loc și procesul de fermentație anaerobă a nămolului sedimentat (prin mineralizare, acesta își reduce considerabil volumul) precum și procesul de degradare anaerobă a substanței organice cu ajutorul bacteriilor prezente în apa uzată.

2.     Din prima treaptă, apa (decantată primar) trece prin decantorul IMHOFF unde se realizează o a doua decantare a apei, având ca rezultat o sedimentare cât mai eficientă a materiei solide.

 

3.     Apa deja decantată primar trece în treapta de limpezire unde lasă și cele mai fine particule de materiale în suspensie. De aici este eliminată în drenaj, unde au loc procesele de descompunere aerobă a substanțelor organice cu ajutorul bacteriilor ce se formează pe linia de drenaj.

FOSE SEPTICE FOSE SEPTICE FOSE SEPTICE

Cuvinte cheie: fose septice;

*Preturile includ TVA. Pozele sunt cu titlu informativ

Produse asemanatoare

Vaillant eco TEC PLUS VU OE 656/4-5A

Vaillant eco TEC PLUS VU OE 656/4-5A 65 kw

Vezi detalii »
Vaillant eco TEC PLUS VU OE 466/4-5A

Vaillant eco TEC PLUS VU OE 466/4-5A 46 kw

Vezi detalii »